Laga mat tillsammans med Vilda kocken

Var med om en upplevelse du sent kommer att glömma! Kol, rök, eld och naturens egna krafter gör att skogen kommer att upplevas och kännas både utanpå och i själen. Erik tar fram grottmänniskan i dig och lär dig bemästtra elden. 

Under professionell handledning av Erik ”Den vilda kocken” Brännström, skapas en matupplevelse utomhus ”Caveman Style”.

Det blir en unik resa över stock och sten med inspiration och överraskningar från skogens inre och naturens fantastisk värld. Hållbarhet och lokalproducerat med råvaror från Norrland och norrländska producenter.

Erik har med sitt varumärke ”Den vilda kocken” synts i TV och hörts i radio. 

”Jag har så länge jag kan minnas älskat mat och lagat mat som om det var en experimentlåda med smaker, strukturer, konsistens, dofter, och läten. Det har alltid fascinerat mig och fätt mig att driva min matlagning framåt inte för att bevisa något för någon utan för min lust och nyfikenhet på vad man kan skapa av råvaror från skogen och jorden. Så hjärtligt välkommen till en upplevelse du aldrig kommer att glömma!”

Erik – ”Den vilda kocken” Brännström

UPPLEVELSEKALENDER

28 juni: Skogens spröda örter och pigga försommarfiskar

Den här tiden på säsongen växer det upp en massa härliga örter ur den Norrländska myllan. Även grönsaker och rötter som majrova är nu som bäst. De norrländska fiskarna är som piggast och abborre, gös, röding, öring och gädda står på menyn. Inför denna kväll så är de kombinerade med underbara skaldjur från Västkusten. Lägg sedan till en massa eld, glöd och rök så kommer ni få en fantastisk upplevelse och en bra start på sommaren.

10,11 & 12 augusti: Norrländsk skördefest

Det här är tiden då allt blommar och underbara grönsaker skördas. Vi har plockat våra första bär och skogen exploderar av svamp och växter. Detta i en kombination med lokalproducerat kött från lokala gårdar gör att du får en upplevelse när det norrländska smakerna är som starkast. 

Önskar ni att kombinera denna kulinariska utomhusupplevelse med en övernattning som matchar upplevelsen, erbjuder vi matupplevelsen samt övernattning i Tipi ink frukost för 2495 kr per person.  Endast matupplevelse1795 kr.

Boka nu genom att kontakta oss på info@holick.se.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts