Boende

Bo på Hölick

Alla våra boendealternativ är genomtänkta och utformade med själ. Vissa boenden är för dom som vill ha alla bekvämligheter, andra är mer äventyrliga. Vad som är gemensamt för alla är att det finns en koppling till natur och har en viss avskildhet.  Läs mer nedan om våra olika kategorier. Vi är säker på att du hittar det just du letar efter. 

Accommodation types filter
Från 4190 kr
/Night
Våra Lagunen chalets är ett verkligt semesterparadis. Avskilt belägna, plats for 6 personer, jacuzzi, barbecue och 1000 m2 naturtomt/terasser ger den perfekta platsen för din semester.

Område:  

90 m² + 600 m² terasser och naturtomt

Sovrum: 1   

2 sovrum plus sovloft

Gäster:  

6
Från 2835 SEK
/Night
Tipi-village kombinerar det positiva med känslan att bo i tält i naturen men med högst komfort med underbara sängar. Det är en verklig upplevelse. Denna version är för 4 personer.

Område:  

9m h, 45 m2

Sovrum: 1   

Gäster:  

4
Från 1.995 kr
/Night
Himla är ett fint litet hus som ligger naturskönt och avskilt. Den rymmer 4 personer och har en mysig uteplats för grillaftnar.

Område:  

35 m² plus 35 m² terass

Sovrum: 1   

1

Gäster:  

4 max
Från 1995 SEK
/Night
Detta är en charmig och populär timmerstuga som har moderniserats och där ett stort glasparti släpper in vyn över Ekoparken. Perfekt för familjer med en-två mindre barn.

Område:  

28 m² + terass om 30 m²

Sovrum: 1   

1

Gäster:  

4 max (varav 2 barn – 12)
Från 1750 SEK
/Night
Inredningsarkitekt Mats Nordin hade i åtanke att kombinera känslan av ett modern dubbelrum men med färger som påminner om naturen på Hölick .

Område:  

35 m²

Sovrum: 1   

1

Gäster:  

4 max (2 vuxna och upp till 2 barn -12 år)
1695 SEK
/Night
Parstuga (två stycken som sitter ihop) . Dom hyrs separat och var och en har sina egen terass. Det är en mer traditionell campingstuga och ör fint belägna nära lekpark.

Område:  

35 m²

Sovrum: 1   

1

Gäster:  

4
Från 1575 SEK
/Night
Inredningsarkitekt Mats Nordin hade i åtanke att kombinera känslan av ett modern dubbelrum kombinerat med naturen på Hölick när han designade dessa mini-chalets. Resultatet blev jättetrevligt!

Område:  

25 m² + 30 m² terass

Sovrum: 1   

1

Gäster:  

2
/Person-Night
Med Tipi-village har vii har kombinerat det positiva med känslan att bo i tält i naturen men med hög komfort. Det är en verklig upplevelse som ni måste prova.

Område:  

7m hög, 32 m2

Sovrum: 1   

1

Gäster:  

2 vuxna och 1 barn i extrasäng (Klicka i tillägg extrasäng nedan)
695 SEK
/Night
Dom campare som hittar till Hölick är de som söker ett bekvämare alternativ än traditionella campingar. Man äter gott på restaurangerna, njuter i spa eller varför inte en massage.

Område:  

Sovrum: 1   

Gäster:  

195 SEK per vuxen, 100 kr per barn.
/Person-Night
De som kommer med tält till oss är de som söker en aktiv vistelse i naturen med med komfort att njuta av ett glas vin på en av restaurangerna eller en stund i spa.

Område:  

Sovrum: 1   

Gäster:  

Mest efterfrågade boendena

Lagunen

4190 SEK/night

Våra största och mest utrustade hus. Unik design, upp till 6 personer. Kul för kompisgäng då man kan njuta av utomhusjacuzzi och barbeque

Yta:

 90 m² och 600m2 tomt

Sovrum:

 2 plus sovloft

Gäster:

 6 plus två barn 

Myckla

Från 1995 SEK/night

Din egen lilla röda timmerstuga. Perfekt för par eller familjer med två mindre barn. Jättemysig invändigt! 

Yta

28 m² samt 50m2 terass

Sovrum:

 1

Gäster:

 4 max

.

Tipi+

Från 2835 SEK/night

Tipi-village är ett av våra populäraste boenden, där boendet i sig är en upplevelse och riktigt trevligt oavsett om ni är ett par eller en familj. 

Yta:

 45 m2

Sovrum:

1

Gäster:

 4