Företagsevent

Att mötas på Hölick är speciellt – det finns få platser som är bättre för kreativa möten än Hölick. Kombinationerna är oändliga men nedan har vi tre vanliga efterfrågade koncept.  

Gör-det-själv!

Mindre grupper upp till 15 personer använder ibland ett av våra Lagunens för sin träff. Några bor där och sen kompletterar man med andra boenden. Man träffas vid Lagunenhuset för lite arbete, kanske en tur i naturen och på kvällen lagar man egen mat eller beställer från vår restaurang. Det blir en egen liten festplats och där man framåt småtimmarna kan krypa ned i Jacuzzin. 

Tipi-village - en upplevelse utanför det normala!

Att bo i Tipi-village är en härlig upplevelse. At krypa ned i en riktig säng med sköna täcken men faktiskt vara utomhus är en otroligt skön upplevelse. Man hör varje andetag av naturen och inga mänskliga ljud.  iFör ert event har ni Poolbaren där man ryms upp till 100 personer – där kan ni mötas, ta en drink vid poolen och ha en härlig middag.  Vissa grupper föredrar att vi hjälper till med en grillbuffé i naturen. 

Gör nåt utmanande tillsammans!

Har du någonsin provat stand up paddelbrädor? Eller testat på den nya racketsporten  padel? Vågar du besöka den näst största urbergsgrottan i Europa? Eller kanske det är dags att försöka fiska på riktigt i vår fiskesjö (vi förbereder sedan fångsten till lunch). Även en lång vandring till Hornlandsudde eller ta med ditt eget matpaket för att äta på det vackra Barbeque -skyddet på den högsta punkten av Hornslandet? Om du letar efter något autentiskt – är det här platsen.

Kontakta info@holick.se för mer information! Välkommen!

Bokningförfrågan

Hölick är en populär destination for events så boka gärna i tid. 

Har du något annat på gång?

Bröllop

IMG_2669

Fest eller evenemang