Företagsevent

Att mötas på Hölick är speciellt – det finns få platser som är bättre för kreativa möten än Hölick. Här finns natur och avskildhet för den som vill, men också gott om aktiviteter att göra tillsammans. Nedan har vi tre efterfrågade koncept.  

Om man vill vara för sig själv

Mindre grupper på upp till 10-12 personer använder ibland ett av våra Lagunen chalets för sin träff. Alla chalets har egen utomhusjacuzzi och öppenspis och kök med öppen planlösning. Upp till sex personen sover i chaletsen och man kan välja att hyra fler än ett, eller komplettera med andra boenden. Det blir en egen plats att mötas och umgås oavsett om man vill laga mat tillsammans eller kanske beställa från restaurangen. 

Tipi-village - en upplevelse utanför det normala!

Att bo i Tipi-village är en härlig upplevelse. Att krypa ned i en riktig säng med sköna täcken men faktiskt vara utomhus är en oslagbar  upplevelse. På morgonen vaknar man av fågelkvittret och kan promenera genom naturen till en uppdukad frukostbuffé.  För ert event har ni Poolbaren där man ryms upp till 100 personer. Där kan ni mötas, ta en drink vid poolen och sedan njuta av en god middag. 

Gör något aktivt tillsammans!

Hos oss finns plats för allt! Beach volleyturnerning eller padelturnering, fotboll eller kubb…Eller kanske ett besök i den näst största urbergsgrottan i Europa? I sjön Vågen kan ni fiska tillsammans (vi förbereder sedan fångsten till lunch) och ekoparken lockar med många fina vandringsleder med platser för att grilla. Om du letar efter något autentiskt är det här platsen!

Kontakta info@holick.se för mer information! Välkommen!

Bokningförfrågan

Hölick är en populär destination for events så boka gärna i tid. 

Har du något annat på gång?

Bröllop

IMG_2669

Fest eller evenemang