MAT & DRYCK

"Mat smaker som bäst i goda vänners lag"

På Hölick finns två restauranger, en kaffe & glassbar samt en butik.  På  Sand & kök har vi in sommarinspirerad meny, en  på restaurang Lagunen planerar vår kött och fiskmästare dagens grillmeny.  Kom ihåg att boka bord i tid – Ni är varmt välkomna!

Restaurang Lagunen

På restaurang Lagunen erbjuder vår köttmästare ett urval av grillade kött och fiskrätter. Är du inte hungrig så är det också perfekt för en drink med vänner – vi har alltid skön chill out musik på gång. 

Öppet för frukost, lunch och middag

Sand & Kök

Den här restaurangen ligger på toppen av stranden Storsand och är belägen med en härlig havsutsikt. . Det är den perfekta platsen för lunch,  after beach eller en skön middag med dina vänner. Menyn här är sommarinspirerad.  

Öppet för frukost, lunch och middag

Coffee & Ice Cream 

Öppet från 09h to 21h – I år har vi satsat på att lansera en kaffe och glassbar invid vår äventyrsgolfanläggning. Det är också ett perfekt vattenhål efter din Padel-match.

Butik

Vår butik är öppen mellan 09h och 21h. I butiken hittar du allt du behöver för frukosten med färskt bröd varje morgon, allt du behöver för en grillkväll med dina vänner, vi har också ett stort kiosk-sortiment, souvenirer och ett utbud av leksaker.