Upplevelser

Upptäck Hölick!

Hölicks läge, 3 mil från närmsta stad och omgiven av natur och hav och de enda ljud du störs av är från halvöns djurliv. Oavsett om du behöver koppla av eller koppla ned så är platsen idealisk. Vi har nedan paketerat lite vad som kan vara intressant för er beroende på sammansättningen och intresset för just er resa! 

Kul för hela familjen

Om ni vill komma bort från vardagen, men fortfarande göra aktiva saker tillsammans, så är Hölick platsen

 Vuxna kan träna i vårt Eleiko utomhushym, skogen har fina slingor för vandring, löpning eller cykling, eller varför inte spela padel tillsammans? Det finns gott om utflyktsmål. Ta en av vandringslederna i ekoparken och stanna till vid nån av de ordnade rastplatserna där det finns ved och grillmöjligheter. Ta en tur förbi lämningarna av den gamla medeltida byn eller bara njut av stränderna. På resorten kan ni spela äventyrsgolf, fotboll, minitennis eller beachvolley. Pool och Bar inbjuder till avkoppling innan middagen på Sand och Kök där ni kan njuta med ett glas vin i solnedgången. 


UTFORSKA

Kul för hela familjen

Come and enjoy the beauty of Hornslandet

Om ni vill komma bort från vardagen, men fortfarande göra aktiva saker tillsammans, så är Hölick platsen. Vuxna kan träna i vårt Eleiko utomhushym, skogen har fina slingor för trailrunning eller cykling, eller varför inte spela padel tillsammans? Det finns gott om utflyktsmål. Ta en av vandringslederna i ekoparken och stanna till vid nån av de ordnade rastplatserna där det finns ved och grillmöjligheter. Ta en tur förbi lämningarna av den gamla medeltida byn eller bara njut av stränderna. På resorten kan ni spela äventyrsgolf, fotboll, minitennis eller beachvolley. Pool och Bar inbjuder till avkoppling innan middagen på Sand och Kök med havsutsikt, eller på Restaurang Lagunen vid den lagunenformade poolen.

Skapa nya gemensamma minnen på Hölick!


UTFORSKA

Aktivera dig!

Hölick är ett sommarparadis för din aktiva sida

Njut av de bästa utomhusupplevelserna utan att ge upp din komfort. Anläggningens bekvämligheter är bara en kort promenad bort mitt i naturen. Gör något annorlunda på semester:


UTFORSKA

Hölick är ditt sommarparadis för din livliga sida Njut av de bästa utomhusupplevelserna utan att ge upp din komfort. Anläggningens bekvämligheter är bara en kort promenad bort mitt i naturen. Gör något annorlunda på semester:

Bryt dig fri från din rutin. Det här är dina dagar att prova en helt annan värld.


UTFORSKA

Äventyrsflykt

Hölick is your summer paradise for your lively side 

Koppla av!

Nu är det dags att lägga undan mobilen och upptäcka nuet!

Vår målsättning är att skapa en komplett destination för några dagars avkoppling. Kombinationen med spännande boenden, den vilda naturen med sina stränder, ihop med bra utbud av aktiviteter och restauranger gör att du kan parkera bort bilen och mobilen för din vistelse.  Vi har också skapat en liten oas med vårt utomhus spa, där kan du finna olika pooler, bastus och relax. Om du är sugen så erbjuder vi också behandlingar och massage.  

Det är underbart att vandra genom naturen hem mot ert boende efter att ha avslutat en middag på nån av restaurangerna.   


UTFORSKA

Avkopplande flykt

Relax at the best place in Sweden to let go

Koppla av på det bästa stället i Sverige för att släppa taget Har du någonsin tid för dig själv? Var runt naturen med de bästa boendena några steg bort. Den avancerade interiören slutför den perfekta vistelsen. Behandla dig själv här:

Ha den bästa kulinariska kvällen på Lagunen, vår fantastiska restaurang. Bli bekväm utan vård i världen. Omfamna verkligen din avslappnade sida.


UTFORSKA

Tipi!

Det är lite en overklig känsla att sova i stora härliga sängar med sköna täcken och samtidigt vara utomhus!

Upplev utomhuslivet utan att gå ned i komfort.  Våra tipis är perfekta små hem för upp till fyra personer. Cirka nio meter höga har du tillräckligt med utrymme för den mysigaste logiupplevelsen i Sverige. Det kommer att vara en rolig upplevelse för alla i familjen att sova i en utomhusvit och sen njuta av en härlig Frukostbuffé vid havet på morgonen. 


UTFORSKA

Upplev utomhuslivet med den komfort du behöver på dina lediga dagar. Våra tipis är perfekta små hem för upp till fyra personer. Cirka nio meter höga har du tillräckligt med utrymme för den mysigaste vildmarkens logi i Sverige. Bara möblerad med de bästa bekvämligheterna, till exempel stora sängar och elektriska skorstenar. Tillbringa olika dagar bland familjen. Det kommer att vara en rolig upplevelse för alla i en vistelse som känns som en svit. Frukost på havsstranden är i närheten, på Sand & Kök, och Spa och Gym ingår.


UTFORSKA

Tipi -upplevelsen

Hör havet medan du fortfarande är i din säng

Romantisk flykt

Njut av livet med den du älskar mest
Denna flykt handlar om er två.

Välj att behandla dig själv. Med Day2s full av romantik och fredliga ögonblick ensam kommer du att uppskatta din fackförening ännu mer. Smaka på ett gott vin med den perfekta middagen och koppla sedan av i en jacuzzi av din egen exklusiva stumma. På en naturlig plats kan du också utforska tillsammans på stranden, beundra solnedgången och vila på utomhusspa. I Hölick kommer du att upptäcka ett annat sätt att koppla bort och bara fördjupa sig i varandras företag. Du vill upprepa denna resa då och då.


UTFORSKA

Romantisk flykt

Njut av livet med den du älskar mest
Denna flykt handlar om er två.

Välj att behandla dig själv. Med Day2s full av romantik och fredliga ögonblick ensam kommer du att uppskatta din fackförening ännu mer. Smaka på ett gott vin med den perfekta middagen och koppla sedan av i en jacuzzi av din egen exklusiva stumma. På en naturlig plats kan du också utforska tillsammans på stranden, beundra solnedgången och vila på utomhusspa. I Hölick kommer du att upptäcka ett annat sätt att koppla bort och bara fördjupa sig i varandras företag. Du vill upprepa denna resa då och då.


UTFORSKA

SE ALLA

AKTIVITETER


UTFORSKA

Vad andra gäster säger om oss

Gun J
Gun J
2022-12-25
Ett litet paradis! Vi bodde i ert Lagunen xhalet med egen utomhus jacuzzi, perfekt om man vill vara lite för sig själv. En av kvällarna åt vi på Restaurang Lagunen, fanstastisk mat och trevlig personal. Hölick är en liten pärla och vi kommer tillbaka nästa sommar!
Oscar p
Oscar p
2022-11-13
Verano Natural Excelente, paraíso natural muy aconsejable. Fui con la familia desde España y el entorno Natural es inmejorable para los niños y los adultos.Las instalaciones muy limpias y buen servicio tanto en la casa como el restaurante.Recomiendo el viaje en coche por el valor natural que obtienes.
Jan-Gunnar L
Jan-Gunnar L
2022-10-14
Vacker anläggning! En mycket fin anläggning med flera möjligheter till aktiviteter, gym, bangolf, bad i tunna... Mycket god mat och ett utmärkt boende! Vackert landskap - romenerade längs den fina stranden, utflykt tiol Höllvikem intressant. Hölicks ekommenderas varmt!
Ulrika E
Ulrika E
2022-08-14
Lyxigt och mysigt Positivt överraskade, så mysigt ställe! Bra service, underbart poolområde, mysig och fräsch stuga. Perfekt alternativ till hotellvistelse, plus att man får underbar utomhusmiljö. Jättegod och fräsch frukostbuffé. Rekommenderas verkligen!
Carola B
Carola B
2022-08-13
Semester Otroligt mysigt paradis . Här finns allt för både barnfamiljer, par, sällskap. Supertrevlig personal supergod mat o en fantastisk miljö med både havsbad o pool o jacuzzi bastu rent o fint. Paddel badminton minigolf, ja allt inom gångavstånd så brraaaa.vi hade en topoenupplevelse o vi bodde i en liten svit, stuga, så myysigt
Simon D
Simon D
2022-08-09
Par resa Jag och tjejen bokat ett tippi tält. Bra servis i receptionen när vi kom ditt. Gick till spat dräkt. Mysigt miljö samt deras tre poler. Restaurang härlig miljö, bra mat bra servis. Tog en mysigt promenad efter maten ut mot havet. Rekommenderar starkt!
Firdavs G
Firdavs G
2022-08-09
Unforgettable experience We had so wonderful day and an amazing food ever in this spectacular restaurant. Food and service are excellent, thank you so much for everyone who served and prepared the food, that was great!!! Location is so easy to find and surely recommended for everyone!
Semi c
Semi c
2022-08-09
Amazing dinner I was with my girlfriend in this spectacular restaurant and tried a delicious food. That was a incredible experience that we had. Very good service! Highly recommended from our side, location was pretty awesome and very convenient to find
Reidar S
Reidar S
2022-08-06
Härligt! Hölick är en liten pärla som vi ofta åkte till när jag var liten. Nu ser det annorlunda ut. Har inte varit där på minst 25 år. Det finns nu pool, bastu, bar, bubbelpooler, jättegod frukostbuffé mm. vilket jag tyckte var ett lyft trots att nostalgikänslan inte var den jag hoppades på. Allt kan inte bara stå stilla i tiden. Saker förändras. All personal var trevliga och hjälpsamma. Speciellt personen som hjälpte oss med bilen. Du får en guldstjärna.