Upplevelser

Upptäck Hölick!

Hölicks fantastiska läge, på en halvö omgiven av natur, hav och stränder, ger dig möjligheter till relax och återhämtning. De enda ljud du störs av är fåglarnas kvitter. Men Hölick är också den idealiska platsen för att göra aktiva saker tillsammans med vänner eller familj. 

Vi har nedan paketerat förslag på aktiviteter som kan passa dig beroende på vad du söker.

KUL FÖR HELA FAMILJEN​

Om ni vill komma bort från vardagen, men fortfarande göra aktiva saker tillsammans, så är Hölick platsen

Skogen har fina slingor för vandring, löpning eller cykling, eller varför inte spela padel tillsammans? Det finns gott om utflyktsmål. Ta en av vandringslederna i ekoparken och stanna till vid någon av de ordnade rastplatserna där det finns ved och grillmöjligheter. Ta en tur förbi lämningarna av den gamla medeltida byn eller bara njut av stränderna. På resorten kan ni spela äventyrsgolf, fotboll, minitennis eller beachvolley. Vuxna kan träna i vårt Eleiko utomhushym. Pool och Bar inbjuder till avkoppling innan middagen på Sand och Kök, där ni kan njuta med en drink i solnedgången. 

Kul för hela familjen

Om ni vill komma bort från vardagen, men fortfarande göra aktiva saker tillsammans, så är Hölick platsen

Om ni vill komma bort från vardagen, men fortfarande göra aktiva saker tillsammans, så är Hölick platsen. Vuxna kan träna i vårt Eleiko utomhushym, skogen har fina slingor för trailrunning eller cykling, eller varför inte spela padel tillsammans? Det finns gott om utflyktsmål. Ta en av vandringslederna i ekoparken och stanna till vid nån av de ordnade rastplatserna där det finns ved och grillmöjligheter. Ta en tur förbi lämningarna av den gamla medeltida byn eller bara njut av stränderna. På resorten kan ni spela äventyrsgolf, fotboll, minitennis eller beachvolley. Pool och Bar inbjuder till avkoppling innan middagen på Sand och Kök med havsutsikt, eller på Restaurang Lagunen vid den lagunenformade poolen.

Skapa nya gemensamma minnen på Hölick!

ett paradis för den aktive

Hölick är ett sommarparadis för den aktive utomhusälskaren

Njut av fina utomhusupplevelser i kombination med god mat, spa och annat som förgyller tillvaron. Du bor mitt i naturen i bekväma boenden, nära till allt. Här finns aktiviteter för alla som älskar att vara utomhus. Utforska ekoparken med den gamla urskogen och unika klapperstensfält med lämningar från bronsåldern, prova vårt utomhus crosstraining-gym (Eleiko), spela padel, volleyboll, fotboll …eller cykla runt halvön. För den vågade finns grottklättring och stand up paddel. Sedan en drink vid poolbaren och en god middag på någon av våra restauranger. Lite som utomlands fast hemma… 

Hölick är ditt sommarparadis för din livliga sida Njut av de bästa utomhusupplevelserna utan att ge upp din komfort. Anläggningens bekvämligheter är bara en kort promenad bort mitt i naturen. Gör något annorlunda på semester:

  • Utforska vackra landskap. Naturen bevarar 7 500 tunnland historia och bronsålder. Prova Outdoor CrossFit Gym (Eleiko Equipment). Spela padel, volleyboll, fotboll … Cykla halvön. Kontrollera grottklättringen. Bli en paddelsurfare. Ta en drink efter en rolig dag.

Bryt dig fri från din rutin. Det här är dina dagar att prova en helt annan värld.

Aktivera dig!

Hölick är ett sommarparadis för din aktiva sida

KOPPLA AV!​

Nu är det dags att lägga undan mobilen och upptäcka nuet!

Hölick är den ultimata destinationen för några dagars avkoppling i fin natur. Kombinationen med fina boenden, avskild natur med stränder, tillsammans med utomhusaktiviteter och restauranger gör att du kan parkera bilen och lägga undan mobilen och bara njuta av nuet.  Vi har skapat en liten oas med vårt utomhus-spa, där kan du finna olika pooler, bastur och relax. Vi kan också erbjuda behandlingar och massage.  

Ta en skön promenad genom naturen hem mot ert boende efter att ha avslutat en middag på någon av restaurangerna.   

Koppla av!

Nu är det dags att lägga undan mobilen och upptäcka nuet!

Koppla av på det bästa stället i Sverige för att släppa taget Har du någonsin tid för dig själv? Var runt naturen med de bästa boendena några steg bort. Den avancerade interiören slutför den perfekta vistelsen. Behandla dig själv här:

  • Glädje med uppvärmda pooler, bastur och en jacuzzi; Prova utomhusspa. Reservera en massage med olika behandlingar. Ta en promenad i skogen. Meditera mellan naturens lugnande ljud. Förundras vid strandsolnedgången med strandpromenader.

Ha den bästa kulinariska kvällen på Lagunen, vår fantastiska restaurang. Bli bekväm utan vård i världen. Omfamna verkligen din avslappnade sida.

upplev tipi!

Prova att sova i stora härliga sängar under ett duntäcke i ett tipitält och vakna av fågelkvitter!

Upplev utomhuslivet utan att gå ned i bekvämlighet.  Våra tipis tar glamping till en ny nivå. I våra cirka nio meter höga tipitält har du tillräckligt med utrymme för den mysigaste glampingupplevelsen i Sverige. Det är en uppskattad upplevelse för alla i familjen att sova i ett tipitält och sedan njuta av en härlig frukostbuffé med havsutsikt på morgonen. 

Upplev utomhuslivet med den komfort du behöver på dina lediga dagar. Våra tipis är perfekta små hem för upp till fyra personer. Cirka nio meter höga har du tillräckligt med utrymme för den mysigaste vildmarkens logi i Sverige. Bara möblerad med de bästa bekvämligheterna, till exempel stora sängar och elektriska skorstenar. Tillbringa olika dagar bland familjen. Det kommer att vara en rolig upplevelse för alla i en vistelse som känns som en svit. Frukost på havsstranden är i närheten, på Sand & Kök, och Spa och Gym ingår.

Tipi!

Det är lite en overklig känsla att sova i stora härliga sängar med sköna täcken och samtidigt vara utomhus!

Romantisk flykt

Njut av livet med den du älskar mest Denna flykt handlar om er två.

Välj att behandla dig själv. Med Day2s full av romantik och fredliga ögonblick ensam kommer du att uppskatta din fackförening ännu mer. Smaka på ett gott vin med den perfekta middagen och koppla sedan av i en jacuzzi av din egen exklusiva stumma. På en naturlig plats kan du också utforska tillsammans på stranden, beundra solnedgången och vila på utomhusspa. I Hölick kommer du att upptäcka ett annat sätt att koppla bort och bara fördjupa sig i varandras företag. Du vill upprepa denna resa då och då.

Romantisk flykt

Njut av livet med den du älskar mest Denna flykt handlar om er två.

Välj att behandla dig själv. Med Day2s full av romantik och fredliga ögonblick ensam kommer du att uppskatta din fackförening ännu mer. Smaka på ett gott vin med den perfekta middagen och koppla sedan av i en jacuzzi av din egen exklusiva stumma. På en naturlig plats kan du också utforska tillsammans på stranden, beundra solnedgången och vila på utomhusspa. I Hölick kommer du att upptäcka ett annat sätt att koppla bort och bara fördjupa sig i varandras företag. Du vill upprepa denna resa då och då.

SE ALLT

AKTIVITETER

Vad andra gäster säger om oss

Gun J
Gun J
2022-12-25
Ett litet paradis! Vi bodde i ert Lagunen xhalet med egen utomhus jacuzzi, perfekt om man vill vara lite för sig själv. En av kvällarna åt vi på Restaurang Lagunen, fanstastisk mat och trevlig personal. Hölick är en liten pärla och vi kommer tillbaka nästa sommar!
Oscar p
Oscar p
2022-11-13
Verano Natural Excelente, paraíso natural muy aconsejable. Fui con la familia desde España y el entorno Natural es inmejorable para los niños y los adultos.Las instalaciones muy limpias y buen servicio tanto en la casa como el restaurante.Recomiendo el viaje en coche por el valor natural que obtienes.
Jan-Gunnar L
Jan-Gunnar L
2022-10-14
Vacker anläggning! En mycket fin anläggning med flera möjligheter till aktiviteter, gym, bangolf, bad i tunna... Mycket god mat och ett utmärkt boende! Vackert landskap - romenerade längs den fina stranden, utflykt tiol Höllvikem intressant. Hölicks ekommenderas varmt!
Ulrika E
Ulrika E
2022-08-14
Lyxigt och mysigt Positivt överraskade, så mysigt ställe! Bra service, underbart poolområde, mysig och fräsch stuga. Perfekt alternativ till hotellvistelse, plus att man får underbar utomhusmiljö. Jättegod och fräsch frukostbuffé. Rekommenderas verkligen!
Carola B
Carola B
2022-08-13
Semester Otroligt mysigt paradis . Här finns allt för både barnfamiljer, par, sällskap. Supertrevlig personal supergod mat o en fantastisk miljö med både havsbad o pool o jacuzzi bastu rent o fint. Paddel badminton minigolf, ja allt inom gångavstånd så brraaaa.vi hade en topoenupplevelse o vi bodde i en liten svit, stuga, så myysigt
Simon D
Simon D
2022-08-09
Par resa Jag och tjejen bokat ett tippi tält. Bra servis i receptionen när vi kom ditt. Gick till spat dräkt. Mysigt miljö samt deras tre poler. Restaurang härlig miljö, bra mat bra servis. Tog en mysigt promenad efter maten ut mot havet. Rekommenderar starkt!
Firdavs G
Firdavs G
2022-08-09
Unforgettable experience We had so wonderful day and an amazing food ever in this spectacular restaurant. Food and service are excellent, thank you so much for everyone who served and prepared the food, that was great!!! Location is so easy to find and surely recommended for everyone!
Semi c
Semi c
2022-08-09
Amazing dinner I was with my girlfriend in this spectacular restaurant and tried a delicious food. That was a incredible experience that we had. Very good service! Highly recommended from our side, location was pretty awesome and very convenient to find
Reidar S
Reidar S
2022-08-06
Härligt! Hölick är en liten pärla som vi ofta åkte till när jag var liten. Nu ser det annorlunda ut. Har inte varit där på minst 25 år. Det finns nu pool, bastu, bar, bubbelpooler, jättegod frukostbuffé mm. vilket jag tyckte var ett lyft trots att nostalgikänslan inte var den jag hoppades på. Allt kan inte bara stå stilla i tiden. Saker förändras. All personal var trevliga och hjälpsamma. Speciellt personen som hjälpte oss med bilen. Du får en guldstjärna.