1. Bokning.

Bokning göra via vår hemsida. Det är på kundens ansvar att verifiera att bokningen är korrekt vad gäller ankomst och avresedag.

2. Betalning.

Betalning görs vid incheckning. Om du har ett presentkort bokar du via info@holick.se

3. Abokning.

Avbokning kan ske fram till 30 dagar innan ankomst. För avbokningar där det är 30 dagar eller färre kvar till ankomst så avbokar vi endast mot skriftligt läkarintyg. Avbokning måste ske skriftligen eller oralt – men då endast om kunden fått skriftligt intyg från Hölick Havsresort där avbokningen bekräftas. Skriftliga avbokningar anses giltiga från den dag då Hölick Havsresort får meddelandet om avbokningen. Om man inte checkar in på det datum man reserverat och inte varit i kontakt med Hölick Havsresort skickas faktura till gästen.

4. Ändringar i bokningen.

Gästen kan ändra datum eller boendeenhet i sin bokning mot en avgift om 200 kr. Hölick Havsresort har rätt att flytta gästen till ett annat likvärdigt boende om det uppstår en situation som är utom Hölick Havsresorts kontroll. Om möjligt ska Hölick havsresort meddela gästen så snart som möjligt om man ser att gästen kommer behöva placeras om. Kunden är inte berättigad till återbetalningar som ett resultat att man fått byta stugtyp så länge det är samman kategori.

5. Kundens ansvar.

Kunden är skyldig att ta väl om hand om det hus man hyrt och dess inventarier. Kunden är ansvarig för att skada som sker under den tid som kunden hyrt huset. Huset kan inte användas för nåt annat ändamål än det som stipulerats i kontrakten. Det är heller inte tillåtet att sova fler personer i husen än vad som är anmält vid bokningstillfället. När kunden lämnar huset ska man göra det i samma skicka som när man kom. Om det har skett en väsentlig nedsmutsning eller om Jacuzzis måste specialrengöras så kommer gästen att debiteras denna summa. Priset är då 1.500 kr. Rökning är inte tillåten i stugorna.

6. Klagomål

Alla klagomål måste ske på plats och under vistelsen. Begäran om återbetalning kan inte ske om felet inte aviserats om på plats. Eventuella fel som aviseras kommer åtgärdas i möjligaste mån på plats.